Kremspray AB

Kronobergs län

Information

Kremspray AB är ett av många verksamheter som finns i Älmhult. Det är nämligen den kommunen som Kremspray AB finns i och den tillhör även Kronobergs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kremspray AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-09-01.

Kremspray AB som idag finns i Kronobergs län har varit registrerat sedan 2000-05-19. Men sedan 2000-09-01 så har Kremspray AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Skånev. 18, 343 34, Älmhult. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kremspray AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0476-48880.

Älmhult arbetar för att verksamheter som Kremspray AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kremspray AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Kronobergs län.

Bolaget skall bedriva försäljning av lackeringsutrustning och industritillbehör, främst verktyg samt försäljning av hydralik inom entreprenadbranschen, även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kremspray AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kremspray AB och det är följande personer, Jacobsen, Kim Bredo som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Gunilla Ingrid Martina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Maria Helena Christina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Wiberg, Nils Georg Östen som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kremspray AB är 556591-8876.